Varnice su počele - Jedan od simbola modernog Sitija želi da ode!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 14.10.2021.
22:50
Izvor: Sportske.net

Kakve će opcije imati?

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL / POOL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL / POOL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling nagovestio je da razmatra opciju odlaska iz tog kluba zbog manjka minutaže.

Momak koji je dres "građana" obukao 2015. godine kada je došao iz Liverpula postao je jedan od simbola modernih "građana" koji su od tada osvojili tri Premijer lige i još šest titula u FA i Liga kupu. Međutim, čini se da je rastanak blizu s obzirom na to da se nalazi u nemilosti trenera Pepa Gvardiole budući da Španac preferira druge igrače u napadu pre njega.

Tu se misli na Fila Fodena, Rijada Mareza, Gabrijela Žezusa, Džeka Griliša i Ferana Toresa. Oni se konstantno rotiraju, a Sterling povremeno dobija šansu sa klupe i ta uloga mu ne prija.

"Ukoliko se pojavi prilika da odem negde drugo zarad više minuta, biću zainteresovan. Kao što sam već govorio, fudbal je za mene najvažniji. Postavio sam sebi ciljeve u karijeri i sanjam da ih ostvarim.  Naravno, kao engleski fudbaler uvek razmišljam samo o Premijer ligi, ali mislio sam i o izazovima u inostranstvu. Voleo bih da se okušam", rekao je Sterling za "Tajms".

Njemu ugovor ističe 2023. godine i Siti će imati priliku da ga prodau naredna dva prelazna roka ukoliko se njegova situacija ne popravi.

Govorilo se o interesovanju Barselone, njegovi kvaliteti su dobro poznati fudbalskoj javnosti, ali i mane takođe. Sada je tu i Njukasl, možda baš Sterling bude centralna figura novog projekta arapskih investirora u engleskom fudbalu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke