Već viđen u Madridu, ali... Ko će do novog prototipa Virdžila van Dajka?

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.06.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Vrlo zanimljivo ime za ovo leto.

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid, prema najavama iz Španije, neće praviti još velikih ulaznih transfera tokom leta budući da je stigao Kilijan Embape.

Istina, za Francuza nije plaćeno obeštećenje, ali je on dobio 100.000.000 kao bonus za potpis, pa se ne očekuje da Madriđani budu dodatno aktivni na polju transfera osim ukoliko ne bude bombastičnih odlazaka koji će sliti određeni novac u kasu šampiona Evrope.

Neko koga već dugo prate i izuzetno cene jeste talentovani francuski štoper Leni Joro (18) iz Lila. Neko ko se uklapa u ono što je Realu neophodno budući da ostaju bez Naća, a samim tim i štoperske opcije. Eder Militao se vratio i ideja je da on i Antonio Ridiger čine štoperski tandem, a ne sme se izostaviti ni povređeni David Alaba. Real ima luksuz da čeka do sledećeg leta kada će Joro biti slobodan agent, ali Lil ne želi takav scenario.

Oni bi da ga unovče tokom aktuelnog prelazog roka i kako piše britanski "Telegraf" Liverpul i Mančester junajted aktivno rade na planu njegovog transfera. Pojedini kontakti postoje, ali Real i dalje važi za favorita uprkos ceni od 60.000.000. Neko je koga mnogi porede sa profilom igrača kao što je Virdžil van Dajk, a čak je i Pari Sen Žermen zainteresovan i spreman da ponudi više novca nego dva engleska tima.

Sam igrač je najviše "zagrejan" za Madrid, čak je bio na "Vembliju" da gleda finale Lige šampiona između Reala i Borusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke