Vejn Runi dobio pojačanje iz Premijer lige, O'Brajan u Di Si junajtedu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 22.03.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Notingem Foresta Luis O'Brajan prešao je danas na pozajmicu u američki Di Si Junajted, u kome će ostati do jula.

DC United
DC United

Povezane vesti

O'Brajan je u Forest došao prošlog leta, a za klub nije igrao od kraja januara, nakon što je propao njegov transfer u Blekburn. Tada ga je klub izostavio iz ekipe pošto se očekivalo da će preći na pozajmicu u Blekburn, ali taj klub nije na vreme predao papire.

"Luis zaslužuje da igra fudbal", rekao je trener Notingem Foresta Stiv Kuper, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Engleska fudbalska liga je početkom marta odbila zahtev Blekburna da se ukine zabrana dovođenja igrača, zbog čega vezista Notingem Foresta nije mogao da pređe u klub.

O'Brajan ima pravo da igra u inostranstvu i to je iskoristio da potpiše za američki tim Di Si Junajted, čiji je trener nekadašnji kapiten engleske reprezentacije Vejn Runi.

O'Brajan je došao kao veliko pojačanje i trebalo je da pomogne Forestu da se bori za opstanak u elitnom engleskom takmičenju.

"Svi znaju Brajanovu situaciju. Sada može da ode i odigra nekoliko utakmica od sada pa do kraja sezone i to će biti veoma dobro za njega", izjavio je Kuper.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke