Velika seoba plejmejkera iz Londona. Čelsi i Totenhem ostaju bez najboljih, lista zamena će vas iznenaditi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.02.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

Identična situacija i kako sada stvari stoje, obojica gledaju u istom pravcu. Klubovi neće imati puno izbora na leto. Šta je strategija?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAG
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAG

Povezane vesti

Totenhem i Čelsi su u sličnoj situaciji, najbolji igrač ulazi u poslednju godinu ugovora i gleda ka Španiji, konkretno Real Madridu.

Kod "Pevaca" je jasno da će Eriksen čekati ponudu, ali da Levi nikako ne sme da dozvoli da ga izgubi bez obeštećenja, odnosno da odšeta u leto 2020. kao slobodan igrač.

Zbog toga, ako Danac prelomi da neće potpisati novi ugovor, klub već traži zamenu.

Prvo ime je Džejms Medison iz Lestera koji je stigao letos iz Noriča, njegov ugovor je koštao lisice oko 20 miliona funti, bez bonusa koje će izgleda ispuniti, do sada je postigao pet golova i imao 4 asistencije. "Pevci" traže domaće igrače kako bi popunili kvotu, imaju samo šestoricu, recimo Ben Dejvis nije kvalifikovan kao domaći igrač, jer je odrastao u Velsu i tamošnjem fudbalskom sistemu. Zbog toga, klub na listi imao Džeka Klarka iz Lidsa, napadača Hala, Džeroda Bovena, desnog beka Noriča Maksa Aronsa kao i Dejvida Bruksa iz Bornmauta koji igra za Vels, ali je karijeru počeo u Engleskoj.

Što se Čelsija tiče, pošto je Azar saopštio da je doneo odluku, mada ne i kakvu, mnogi pretpostavljaju da je prelomio i da želi u Real.

Oko 100 miliona evra koje "Plavci" traže teško da su prava cena za igrača kome će ugovor isticati naredne godine. Ipak, zamenu moraju da dovedu ako Belgijanac ode, priča se o Kutinju, mada to je teška misija.

Najrealnije za Čelsi bi bilo da uzme Asensija ili Iska kao deo dogovora, sa tim što ovaj drugi nije baš oduševljene time da dođe na "Stamford Bridž", pisali smo, razmatra ponude Sitija ili eventualno Juventusa.

Sari traži od kluba da što pre zna situaciju oko Azara, ali je Čelsi nemoćan, Belgijanac kaže da nije vreme da se priča jer se tim bori za trofej u Liga kupu, u trci je u LE, i u FA kupu, a moraju da se plasiraju u top 4.

Bilo kako bilo, izgleda da nas čeka seoba plejmejkera iz Londona, a da klubovi već užurbano jure nova rešenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chelsea 4 ever
Saturday, 09.02.2019
00:14

Moze Asensio...

avatar
neme
Thursday, 07.02.2019
21:26

Obojici je mesto u realu.veliki majstori ove igre.englesku su prevazisli a u realu bi bili bas na svome.jedini problem sto za njih nema zamene u sadasnjim klubovima azar je pola celsija.a svi igraci totenhema su duplo slabiji kada nije na terenu eriksen.

avatar
Misosesic
Thursday, 07.02.2019
15:16

Azar,Eriksen i možda top napadač i Real je spreman.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 07.02.2019
15:02

Azar nikako nije plejmejker ,mislio sam da ce u prici biti Eriksen i Ozil.

avatar
MarioJ
Thursday, 07.02.2019
14:50

Junajted ili Liverpul bi bili odlična opcija za Erksena. Daleko veći klubovi giganti, ovaj igrac im nedostaje.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.02.2019
14:37

Navikao sam Celsi uvek u polufinalu LS bar. Period 2004-2012 skoro svake sezone. Poklopilo se da dozivimo veliki par dolaskom Azara pa hajde njegovim odlaskom da se vratimo tamo gde nam je prirodno mesto. On nema liderske sposobnosti cak ne znam neki mec u LS da je odigrao u nakaut fazi kako moze i treba.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 07.02.2019
21:45

Vama je mesto u sredini tabele

avatar
Thursday, 07.02.2019
13:49

na kraju neće otić ni jedan ni drugi

avatar
The_Matrix
Thursday, 07.02.2019
13:32

Nece u Celzi, jer ceka ponudu Sitija ili eventualno juventusa. Pa bolje mu je u Celzi 5x gde se igra fudbal koji njemu odgovara nego da ide u Juventus i gusi se u onoj dosadi od fudbala. Celzi mozda nije na vodeci jer je konkurencija paklena, ali za Iska zbog nacina na koji Sari vodi ekipu mnogo bolji izbor

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 07.02.2019
13:20

I u slucaju dolaska Azara, ne bih prodavao ni Iska, ni Asensija. Realu je jedan od najjacih aduta bila dugacka klupa kada su u sezoni 2016/2017 osvojili i LS i prvenstvo. Posle odose Hames i Pepe, a nikakve zamene nisu dovedene. Letos ode Ronaldo i opet nista.

avatar
Mangus
Thursday, 07.02.2019
13:01

Azar plejmejker? Covek igra krilo ili laznu devetku vec dugi niz sezona. Eriksen jeste plej ali Azar?
Celziju stize Pulisic kao direktna zamena za Azara, a ne znam sto ne bi doveli njegovog brata koj iigra maestralno u Nemackoj

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 07.02.2019
16:00

Pa sta ako je krilo? Azar je trenutno najkreativniji Celsijev igrac, da ne kazem jedini kreativni igrac. Nije bitna pozicija igraca, bitna je vizija igre.