Veliki posao - Reprezentativac stiže u Partizan i to iz crveno-belih boja!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 02.06.2021.
15:14
Izvor: Sportske.net

Sve to besplatno!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan dogovorio je prvi letnji transfer pošto će crno-beli dres zadužiti dojučerašnji štoper Vojvodine Siniša Saničanin, prenosi "Telegraf".

Stameni bosanskohercehovački reprezentativac će u Humsku stići kao slobodan igrač s obzirom na to da mu je ugovor sa novosadskim klubom istekao. Prethodnih sezona imao je status jednog od najboljih defanzivaca u domaćem prvenstvu, dok je ove sezone često pauzirao, kako zbog povreda, tako i zbog činjenice da nije želeo da rizikuje svoje zdravlje pred potragu za novom sredinom.

Saničanin je, kako "Sportske.net" mogu da potvrde, gledao ka Turskoj i eventualno opcijama u Aziji tražeći dobre uslove, ali će ipak ostati u Srbiji, budući da ga je zadovoljila ponuda Partizana.

On će potpisati trogodišnji ugovor i biti na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću već na startu priprema.

U Srbiju je stigao posle iz banjalučkog Borca, kratko je trenirao sa njihovim imenjakom iz Čačka, a potom je potpisao ugovor sa Mladosti iz Lučana. Dobre predstave su ga 2017. godine preporučili Vojvodini sa kojom je prošle godine osvojio Kup, a tokom ove sezone nastupio više od 100 puta.

Prošle godine je postao i standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju je odigrao 10 utakmica, posebno se ističe partija protiv Italije u Ligi nacija, kada su u septembru odigrali 1:1 u Firenci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke