Veliki povratak - Dijego Kosta opet u Madridu?

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 25.07.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Trenutno je bez kluba.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Španije Dijego Kosta koji se proslavio u dresu Atletiko Madrida i Čelsija trenutno je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor sa brazilskim Atletiko Mineirom.

Španski mediji jutros prenose informaciju da bi iskusni napadač mogao da se vrati u Španiju, tačnije u Madrid i ponovo obuče dres Rajo Valjekana.

Iskusnom 33-godišnjaku član Primere je ponudio jednogodišnji ugovor i platu od 1.000.000 evra. Kosti su stigle finansijski bolje ponude iz Saudijske Arabije i Engleske, ali on želi da se sa porodicom vrati u Madrid.

Rođeni Brazila već je igrao u Raju na šestomesečnoj pozajmici 2012. godine, tada je postigao 10 golova i sačuvao tim od ispadanja, a sebe vinuo u fudbalsku "orbitu".

Nakon Raja, briljirao je u Atletiko Madridu sa kojim je stigao i do finala Lige šampiona. Posle toga je otišao u Englesku i igrao sjajno u Čelsiju.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen španskoj Primeri, ukoliko mislite da ni Dijego Kosta ne može pomoći Raju da ostane u ligi, posetite njihov sajt, kvota je 3.25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke