Veliki povratak - "Zlatna kopačka" stiže kod Murinja i Srba?

Autor: Lazar Nikolić
utorak 12.07.2022.
08:14
Izvor: Sportske.net

Roma reaguje!

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Najbolji strelac Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu i bivši fudbaler, između ostalih, Reala i Bajerna, Kolumbijac Hames Rodrigez prošlu sezonu proveo je u Kataru i igrao za tamošnji Al Rajan.

Rodrigez sada želi da se vrati u Evropu i ponovo zaigra ozbiljan fudbal, tek je prešao tridesetu i još uvek može da igra na vrhunskom nivou, nakog godinu dana "rekreacije" u Kataru.

Za 31-godišnjeg kreativca iz Kolumbije interesovanje je pokazao PSV iz Ajndhovena, a danas se pojavila informacija u špnaskim medijima da je i Žoze Murinjo zvao "desetku" i ponudio mu ugovor u Romi.

Portugalac želi Rodrigeza, nakon što postaje sve izvesnije da bi NIkolo Zaniolo mogao da napusti Rim i ode u Juvenstus. Ono što bi moglo da predstavlja jeste Rodrigezovo zdravstveno stanje i njegove muke sa povredama, ali ako bude zdrav, Murinjo će imati vrhunskog igrača u ekipi.

Kolumbijac je pod ugovorom sa Al Rajanom do 2024. godine, ali Roma ne bi trebalo da ima velikih problema da ga vrati u Evropu ukoliko ponudi barem 10.000.000 evra.

"Vučica" je u letnjem prelaznom roku već dovela trojicu igrača, naše Nemanju Matića i Mileta Svilara i turskog defanzivca Zekija Čelika.

AdmiralBet je spremio veliki specijal posvećen italijanskoj Seriji A. Iz ponude izdvajamo duel rimskih rivala Rome i Lacija. Možete da se kladite ko će zauzeti bolju poziciju na tabeli, a kvota na "vučicu" je 1,30 i deluje kao "sigurica".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke