Veliki preokret oko Serhija Ramosa, ovo su razlozi!

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.06.2021.
08:53
Izvor: Sportske.net

Svako ima svoj interes...

 JuanJo Martin
JuanJo Martin

Povezane vesti

Izgleda da će Serhio Ramos dobiti bitku. Pominju se PSŽ, Siti, čak i povratak kući u Sevilju, ali nije tajna da kapiten želi da ostane. 

Dva su razloga, jedan jer želi da završi karijeru u Madridu i oseća da bi odlazak značio narušavanje legata koji je ostavio među "Los Blankosima".

Podsetimo, zapelo je oko dužine ugovora, Ramos traži dve godine, Perez nudi jednu, uz 10% redukcije plate. Pričalo se da je Ramos zalupio vrata kada je podbunio svlačionicu da ne prihvati smanjenje ugovora jer će taj novac otići Mbapeu. Međutim njegovi odnosi sa Perezom uvek imaju uzlazne i loše periode, nekoliko puta su se svađali, ali je kapiten ostajao u klubu.

Drugi razlog zbog koga ne želi da napušta Madrid je porodica. Njegova supruga Pilar Rubio je televizijska zvezda i želi da ostane u Španiji, odnosno prestonici. Zbog toga Ramos i ne pomišlja da uzme ogroman novac u MLS i tamo završi karijeru.

Španac nema ponudu Sitija, kako se priča, čak u Engleskoj misle da radi isto ono što i 2015. kada je koketirajući sa Junajtedom izvukao Perezu ogromnih 12 miliona po sezoni.

I Real ima svoje razloge da zadrži Ramosa. Naime, prema vestima iz Španije, oko Varana je gotovo, biće prodat i to verovatno Pari Sen Žermenu. Razlog je jednostavan, traži duplo veću platu, to jest da ga izjednače sa Ramosovih 12 miliona što je Real odbio. Francuz ima ugovor na još godinu dana, suma je oko 50 miliona evra i on je spreman da se vrati u domovinu. Zbog toga, Perez želi da Ramos ostane uz Alabu tu će biti i Militao koji je pokazao prošle sezone da može da pomogne.

Bilo kako bilo, većina je uverena da će na kraju balade, Ramos i naredne sezone biti kapiten Reala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke