Veliko iznenađenje, Konte doveo još jednog pulena za odbranu, ovo će biti Interovih 3-5-2?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 04.09.2020.
08:33
Izvor: Sportske.net

Stigao i bivši reprezentativac, očekuju se Srbin i Čileanac već krajem ove nedelje, Ostalo bi moglo da usledi posle prodaja, ali tim se već nazire...

AP Photo/Martin Meissner, Pool
AP Photo/Martin Meissner, Pool

Povezane vesti

Inter i dalje pakuje iskusne igrače, posao oko Kolarova je završen, pisali smo, ostalo je da potpiše ugovor posle meča Srbije i Turske, na godinu dana, sa opcijom da produži još jednu sezonu.

Čeka se Vidal, koji treba konačno da dogovori odštetu sa Barsom, Čileanac je na korak od dolaska.

Ali, novo iznenađenje, kako piše jutrošnja "Gazeta", dogovoren je i dolazask Matea Darmijana. On se iz Junajteda vratio u Parmu, kod Kontea je igrao standardno u reprezentaciji, može da pokriva obe pozicije i desnog i levog beka, pa će pojačati konkurenciju po bokovima.

Ovo je još jedna "lou-kost" kupovina, nekadašnji reprezentativac koštaće oko 5 miliona evra.

Ali se i dalje postavlja pitanje dolaska nekog skupog igrača. Kinezi insistiraju da mora da se prodaje kako bi se kupovalo. Brozović i eventualno Škrinjar, mada će Slovak teško otići za sumu koju traži Inter (60-70 miliona evra) bi mogli da otvore vrata za kupovinu Kantea.

Čelsi želi Brozovića, ali nikako kao deo sporazuma za Francuza koji bi morao da se odrekne ogromne plate kako bi stigao u Inter.


baner

Što se tiče Lautara, u Interu ponavljaju da ostaje, doveden je Hakimi, otkupljen Sančez, pojačan bok i odbrana sa Kolarovim, Vidal je pred vratima. Dakle, Konte je dobio iskusne igrače što je i tražio, ali ne i neko bombastično pojačanje jer je iz Azije stigla direktiva da može da se potroši samo što se zaradi. Inter pokušava da proda Vesina, Ranokiju Đenovi, da se Konte pita, Eriksen bi bio u izlogu, ali male su šanse da neko plati 50 miliona koliko traže Italijani.

Ako ovako ostane, već se nazire 3-5-2:

Handanović,
De Fraj, Godin, Bastoni,
Hakimi, Vidal, Sensi, Barela, Kolarov,
Lukaku, Lautaro Martinez.


Uz Škrinjara, Sančeza, Galjardinija, Ešli Janga, Kandrevu, Eriksena, D'Ambrozija, Darmijana to bi bio tim, mada se Marota i Ausilio nadaju da bi prodajom Žoao Marija, Perišića, Naingolana koji su na pozajmicama mogli da dobiju sredstva da kupe još nekog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke