Velika pojačanja - fudbaleri Arsenala stigli u Marsej

Autor: Aleksandar Golubović
subota 03.07.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net

Francuz se vraća u domovinu.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaler Arsenala Mateo Genduzi, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Herti, stigao je u Olimpik iz Marseja na jednogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup, prenose francuski mediji.

Talentovani vezista se posle godinu dana u Nemačkoj vratio u nakratko u London, ali je klub sa "Emirejtsa" brzo postigao dogovor sa Olimpikom i mladi Francuz će se priključiti novim saigračima na "Velodromu.

Genduzi će se tako posle nepune tri godine vratiti u domovinu iz koje na leto 2018. godine kao fudbaler Lorijena prešao u Arsenal.

U severnom Londonu je odigrao dve sezone postigavši svega jedan gol za to vreme, a vrata je zatvorio na "Emirejtsu" juna prošle godine kada se sukobio sa napadačem Brajtona Nilom Mopejeom.

U Francuskoj će ga dočekati srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, koji je prošle sezone takođe igrao sa njim na pozajmici u Herti.

Osim Genduzija, put "Velodroma" će stići još jedan fudbaler Arsenala, a to je Vilijam Saliba, koji će u najveću francusku luku doći kao pozajmljen igrač londonskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke