Verovali ili ne - Real i Mbape ponovo u priči, od 400.000.000 do beskonačnosti

Autor: Nemanja Janošev
sreda 18.01.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Saga će imati svoj nastavak kad-tad.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid nije potpuno zatvorio vrata Kilijanu Mbapeu i obratno, prenosi "Atletik".

Španski novinar Mario Kortahenja ovog jutra donosi priču koja jeste novitet u odnosu na minuli period, posebno jer se znalo na koji način su se dve strane rastale u pregovorima i kako je Kilijan Mbape "izdao" Florentina Pereza.

Uprkos svemu tome, Mbape i Real su ostali u kontaktima, javlja "Atletik" i ova saga dobija svoj nastavak.

Podseća se na to da je Kilijan Mbape nakon potpisivanja novog ugovora sa Pari Sen Žermenom letos, imao nekoliko ispada i iskazivanja nezadovoljstava što na terenu, što van njega i da Real pomno prati svaki njegov potez. Francuz je želeo da ekipa bude što je jača moguća kako bi se borila za Ligu šampiona. Želeo je krucijalnu ulogu u svemu tome... Bivao je nezadovoljan ulogom na terenu, odnoson odlukom Kristofa Galtijea da ga drži centralno umesto levo, sa više loptom u nogama. Pojavljivali su se poneki gestovi koji nisu bili primereni i govor tela je jasno ukazivao na njegovo nezadovoljstvo u pojedinim momentima.

Sve su to detalji za koji se smatraju da postepeno udaljavaju igrača od kluba, posebno ako se zna da je on bio voljan da pređe na "Bernabeu", ali politički uticaj, njegova majka, novac i ostalo, participirali su oko toga da on ostane u Parizu.

"Jedini klub koji može da ga izvuče odavde je Real Madrid. Možemo da postavimo cenu od 400.000.000 evra ili da jednostavno ne stavimo nikakvu cenu i da bude proizvoljna", rekao je anonimni izvor iz PSŽ-a za "Atletik".

Ne postoje garancije za ovu priču. Malo je verovatno da će se desiti ove godine, ali ako se dogodi i kada god Kilijan odluči da krene dalje iz Pariza, Real će ponovo biti tu.

AdmiralBet nudi kvotu od 4.10 da će PSŽ osvojiti Ligu šampiona ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke