Vest dana - Inter prihvatio ponudu za Lukakua!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 07.08.2021.
15:26
Izvor: Sportske.net

Belgijanac se vraća u London.

 EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku napustiće Inter posle dve godine i vratiti se u Čelsi, pošto je italijanski šampion prihvatio ponudu tešku 115 miliona evra, prenosi Korijere delo Sport.

Jedna od najvećih transfer saga ovog leta na putu je da dobije epilog, pošto je Inter, uprkos pritiscima navijača i kolebanju uprave, odlučio da finansije dobiju prioritet u odnosu na igrački kadar. Videćemo da li je to ispravan izbor.

Dve strane su našle kompromis, pošto je Inter želeo 120 miliona, a Čelsi je bio spreman da ponudi 110 miliona, pa je pronađeno srednje rešenje.

Koliko je Interu gorelo pod nogama svedoči i to da je odbio pogućnost kompezacije u vidu dolaska Markusa Alonsa. Sada će valjda u Milanu prodisati, ali bez sjajnog Lukakua.

Lukaku ima izvanredne dve sezone na "Đuzepe Meaci", ušao je pod kožu navijača, a sada mu se u najboljim igračkim godinama nudi šansa da se dokaže i u dresu Čelsija, gde nije bio na nivou u prvom mandatu.

Reprezentativac Belgije se već dokazao u Premijer ligi igrajući za Everton i Mančester junajted, ali je ostala rana iz prvog inostranog angažmana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke