Vest dana - Mesi ponudio da igra besplatno za Barsu, zabranili mu?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.06.2023.
09:57
Izvor: Sportske.net

Kakva vest...

EPA/Alejandro GarcÌa
EPA/Alejandro GarcÌa

Povezane vesti

Lionel Mesi želi na sve načine da se vrati u svoju Barselonu, ali to ne ide tako lako. 

Giljem Balag, novinar koji je nedavno objavio biografiju Argentinca, danas je objavio ekskluzivnu i senzacionalnu informaciju da je Mesi ponudio da igra za džabe za Barselonu, ali da je njegov predlog odbijen! 

Navodno, La Liga je momentalno odbila taj predlog jer po regulacijama Mesi mora da ima minimalnu platu od 25 miliona bruto! 

Upravo je to plata koju mu je Barsa nezvanično ponudila, znajući da je to "minimalac", Mesiju bi pripalo oko 13 miliona godišnje, ostatak ide na porez. 

La Liga će u utorak najverovatnije odgovoriti na Barsin finansijski plan, nakon čega će biti jasno da li Mesi može odmah da se vrati na "Kamp nou".

Argentinac želi u Barselonu, očigledno i što pre i po svaku cenu i prosto je neverovatno da ni kao slobodan igrač, La Liga ne odobrava plan Kataloncima. 

Ne treba zaboraviti da su u odnosu na prošlo leto, van tima kapiteni Buskets, Pike i Alba koji su imali najveća primanja, a da su poslednja dvojica i oprostila većinu planirane plate za sezonu 2023/24. 

I pored svega toga, La Liga traži neke dodatne garancije da će Barsin plan uspeti, i po svemu sudeći, Katalonci će morati uskoro i da prodaju nekog igrača da bi Mesi mogao da dođe.

Sve u svemu, dok se čeka La Ligin odgovor u utorak, Mesi je ponudio da igra besplatno, ali ni to nije uspelo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke