Vest Hem - Potvrđen odlazak, poslata nova ponuda u Barselonu, na radaru i kapiten Fenera

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.06.2019.
17:42
Izvor: Sportske.net

Manuel Pelegrini nastavlja svoju revoluciju u Londonu.

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Vest Hem je minule sezone napravio veliki broj promena, za trenera su postavili iskusnog Manuela Pelegrinija, koji je sa Sitijem svojevremeno i osvojio titulu u Premijer ligi.

Turbulentno je počelo, ali kako je sezona odmicala "Čekićari" su igrali sve bolje.

Ipak, ambicije kluba su veće od 10. mesta na tabeli, pa će tako nastaviti sa kupovanjem novih igrača ovog leta.

I dok još uvek nisu priveli nijedan posao kraju, jedan fudbaler je napustio njihove redove, u pitanju je Edimilson Fernandeš, koji karijeru nastavlja u Majncu. Nije poznato koliko su zaradili na ime transfera.

Jedan vezista je dakle otišao, a u klubu se nadaju da bi drugi uskoro mogao da stigne, pa su nastavili da šalju ponude na "Kamp Nou" za usluge portugalskog reprezentativca Andre Gomeša.

Andre Gomes Everton

Prva ponuda je iznosila nešto više od 20 miliona evra, Barsa ju je odbila, pa su je povisili na nešto manje od 23 miliona evra.

Čeka se odgovor Barse, ali kako je za Gomeša zainteresovan i Everton, za koji je nastupao ove sezone na pozajmici, Totenhem je navodno odustao, teško da će uprava katalonskog kluba pristati i na drugu ponudu Vest Hema.

I dok "Blaugrana" ne pošalje odgovor, "Čekićari" razmišljaju i o drugim opcijama, pa su tako pokazali interesovanje za levog beka i kapitena turskog Fenerbahčea Hasana Ali Kaldirima.

Ovaj 29-godišnji fudbaler ima otpusnu klauzulu od svega pet miliona evra u ugovoru, što bi Vest Hem bez većih problema mogao da priušti, a možda bi i mogli da spuste cenu, kako iskusnom turkom reprezentativcu ističe ugovor sa istanbulskim klubom za 12 meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke