Vest Hem se ne šali, Hrvat za napad na Top 4?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.08.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Dejvid Mojes pravi strašan tim.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Vest Hem je tiho i bez preterane pompe stvorio strašan tim u protekle dve godine, a sada bi mogao da dovede i odličnog hrvatskog reprezentativca.

Kako prenose pojedini mediji, Vest Hem je u pol poziciji za potpis Nikole Vlašića. "Čekićari" su spremni da ponude 30 miliona evra, koliko je CSKA tražio i od Milana, ali "rosoneri" nisu imali novca da ga otkupe.

Vest Hem mora da se bori ove sezone na četiri fronta, pošto će pored domaćih takmičenja igrati i u Ligi Evrope, pa je Dejvidu Mojesu neophodna jaka rotacija.

Vlašić igra na poziciji ofanzivnog veznog, borio bi se za mesto u timu sa Pablom Fornalsom, koji je odlično otvorio sezonu, baš kao i ostatak tima.

CSKA želi da proda Vlašića, pa je izvesno da će Vest Hem u finišu prelaznog roka pokušati da ga dovede i dodatno ojača konkurenciju. 

Vlašić je na veliku scenu došao transferom iz splitskog Hajduka u Everton, leta 2017. za 11 miliona evra, ali nije uspeo da se nametne. CSKA ga je najpre doveo na pozajmicu, a potom i otkupio 2019. za 15 miliona evra. 

Duplo veća zarada je i više nego odličan posao, a definitivno bi bio odličan i za Vest Hem. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke