Veterani na ceni! Bonući u Bundesligi, Arnautović se vraća da zatvori krug! Da mu opet ne ukradu tuđi Bentli?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 14.08.2023.
10:39
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo u Italiji...

Povezane vesti

U Italiji će prelazni rok kao i obično biti najzanimljiviji tokom praznika, odnosno u drugoj polovini avgusta. Sa osećajem za dramu, Italijani sklapaju poslove u poslednji čas, a s obzirom da je novac problem, česte su razmene, pozajmice, ali i "kreativne" kupovine.

Juventus je otpisao kapitena Bonućija, ne baš najbolji način da mu se zahvale za godine velikih uspeha. Leo čeka, ne želi da ode, ali Alegri na njega ne računa. Pojavila se priča o Fiorentini, ali navijači "Ljubičastih" bi ga dočekali sa prezirom. On se video sa direktorom Pradeom, no čini se da neće rizikovati svoj legat odlaskom u Toskanu.

Ali, sada se pojavila neverovatna solucija, Bundesliga i igranje u Ligi šampiona. Naime, ambiciozni Union Berlin je već za debitantski nastup u evropskoj eliti doveo Data Fofanu iz Čelsija, blizu je Gosens iz Intera, a Bonuć bi bio veliko pojačanje, s obzirom na iskustvo.

Pred transferom je i nešto mlađi Marko Arnautović. On će po svemu sudeći uspeti da se vrati gde je i počelo. Sećate se verovatno njegove epizode u Interu posle dolaska u Tvente. Bio je suviše mlad, Murinjo mu je u godini "triplete" pružio šansu na tri meča, posle toga Austrijanac srpskog porekla je otišao u Verder.

Sada, 13 godina kasnije, Arnautović će po svemu sudeći, kao zamena za Lukakua stići iz Bolonje, Inter je spreman da za 34-godišnjeg špica plati 10 miliona evra.

Sada će situaciji biti drugačija, pre svega jer je mnogo iskusniji, ali ima i više novca.

Te pomenute sezone, Arnautović je hteo da impresionira devojku, pa je pozajmio "Bentli" od 150 000 evra od Samija Etoa. 

Predao je ključeve ispred "Šeratona" u Milanu i to lopovima. Naime, oni su pokazali lažnu legitimaciju, uzeli ključeve da parkiraju automobil na hotelskom parkingu. Arnautović je naseo, sačekalo ga je kasnije gorko razočaranje.

Bio je očajan, novac da plati automobil Kameruncu nije imao, a Eto ga je uveravao da nije ništa strašno i da ne brine. Ipak, auto je kasnije nađen, pa se sve dobro završilo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke