Vezuv bi proključao, zamislite ovo - Ronaldo u Napoliju?!

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.07.2022.
19:51
Izvor: Sportske.net

Nadovezujemo se na današnju veliku vest!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Napoli jedan je od zainteresovanih za dovođenje Kristijana Ronalda ovog leta!

Naslućivalo se nezadovoljstvo Portugalca s kadrovskim stanjem u ekipi, te anemičnošću sportskog sektora da dovede jaka imena u tim ovog leta. Očigledno Frenki de Jong, Tajler Malasija, pa i Lisandro Martinez koji se takođe spominje kao "gotov posao" nisu po ukusu iskusnog Portugalca i on je zatražio da mu klub ne stoji na putu ukoliko dobije ponudu koja bi ga zadovoljila.

Jedna od takvih mogla bi da stigne iz Napulja, javlja novinar "Atletika" Dejvid Ornštajn. On je jedno od pouzdanijih lica na fudbalskom medijskom nebu, a ova spekulacija, bez sumnje, izazvaće erupciju oduševljenja podno Vezuva.

Iako bi više preferirali Lea Mesija zbog veze sa Dijegom Maradonom, sigurno se fanatični navijači Napolija ne bi previše opirali da postoji mogućnost dolaska Kristijana Ronalda na kultni stadion.

Oni će konkurenciju imati u Čelsiju i Bajern Minhenu, ali kako je teško verovati da bi Ronaldo, koji je priznao svoju veliku ljubav prema Junajtedu, obukao dres kluba iz Londona, izbor se smanjuje. Pritom, Hasan Salihamidžić je nedavno rekao da je teško izvodljivo da Kristijano stigne u Minhen.

Napoli može da mu garantuje Ligu šampiona, a ono što bi za njih predstavljalo problem jesu finansije. No, ukoliko je Ronaldo spreman da snizi kriterijume, svi bi mogli da profitiraju ovim transferom, jedinm od najvećih u istoriji "partenopeija".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke