Vidal bi poziv, oproštaj i povratak! Mesi gleda u istom pravcu, ali nema šanse!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 30.08.2020.
13:13
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bila verovatno najveća fudbalska priča u istoriji, ali ma koliko se navijači nadali, novca za ovo nema. Gunđaju protiv gazda...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Arturo Vidal ne odustaje. Danas se pojavio na prozivci u Barseloni, tačnije na testu za koronu, Čileanac je na izlaznim vratima, klub ne računa na njega.

Ali, ima još godinu dana ugovora i primanja od 8 miliona evra, toga se lako neće odreći.

Nekoliko puta ga je zvao Konte kako bi ga ubedio da malo smanji pretenzije i preseli se u Inter, ali on i dalje okleva.

Jedan od njegovih menadžera je izjavio čileanskim medijima da bi "Ratnik" natrag u Juventus i da se nada Pirlovom pozivu.

Razlog?

Nostalgija, kao i kod Bufona, Bonućija, pa i Keana koji će se po svemu sudeći vratiti iz Evertona u Torimo.

"Vidal hoće tamo gde ga svi znaju, navijači su ga obožavali, hoće sigurnost. Veruje da bi mogao da sa Juventusom osvoji Ligu šampiona, hoće da igra sa Ronaldom", rekao je neimenovani izvor.

On je prodat zbog problema koje je pravio pod uticajem alkohola, van kluba i terena, ali u privatnom životu. Male su šanse da se vrati jer Juventus podmlađuje tim.

baner


U italijanskim medijima se pojavila priča, da čak i da mu propadne transfer u Siti, Leo Mesi neće u Inter, da bi mnogo radije u Juventus jer to garantuje sa Ronaldom u tandemu borbu za Ligu šampiona.

Samo, to je nemoguća misija bez obzira koliko svet navija da vidi dvojicu najboljih igrača veka u istom dresu, Juventus nema novca za tako nešto, jer Kristijana plaća 30 miliona, da ne govorimo o svim posledicama FFP...

Sve u svemu, čini se da ni Vidal, a pogotovo ne Mesi neće igrati za Juve, mada se navijači žale da Anjelijevi štede. Naime, analiza je pokazala da je Exor, porodična kompanija 14. po bogatstvu na svetu, a da je "Suning" kineski gigant tek 354. na toj listi.



Ali, sigurno je da novac neće biti uložen, čak imperativ je da se smanje troškovi za plate koji su ogromnih 170 miliona evra neto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 31.08.2020
00:00

Nije zabranjeno mastati

avatar
No rules
Sunday, 30.08.2020
17:55

Hahahahahahha. Smijesan tekst, ja se kladim da bi Mesi prije zavrsio karijeru nego igrao sa Ronaldom u tandemu.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 30.08.2020
13:46

5o milki neto Mesi nece dobiti nigde ! 30 mozda

avatar
Mirjevac
Sunday, 30.08.2020
18:40

Bas tako, secamose da je Ronaldo uvek kukao zasto Mesi ima vecu platu od njega i uvek je prigovarso Perezu! Ronalda su istio tako trazili mnogi klibovi ko i sad Mesija, ali mnogi od njih mu nisu mogli plate tu platu koju je imao u real! Ronaldo je jedino mogo u Juce da dobije istu platu ko i u Real, cak je mozda i malo vise i dobio nego u real! Zato Mrsiju jedino Citi, PSZ mogu da plate tu platu sto ima u Batci i niko vise, plus Mesi je na zavrsetku karijere! Nije dibro ovo sto Mesi radi sa klubom koji mu je sve dao, Mesi je preko Barce postao naj bolji igrac na svetu, izmedju naj bogatijuh na svetu, igrao u klib jednog od naj boljih na dvetu, zato ne treba to da radi i ima cak tri sina koji mogu isto tako da profitiraju preko Barce! Naravno da je i Mesi puno dao Barci, za sve ovo sto se desava klub nije kriv bec rukovodstvo kliba, to ce se promeni i dicice novi ljudi, nemoze igrac da bira rukovodstvo, znase kako se ono bira! Zato ja naj bise u svemu tome krivim Medija’

avatar
Manchester UTD
Monday, 31.08.2020
02:34

Dobice u Kini. :)