Vila se ne šali - Kupili od Barse, sad bi i od Liverpula!

Autor: Lazar Nikolić
petak 13.05.2022.
08:56
Izvor: Sportske.net

Džerard bi znao kako sa njim.

EPA-EFE/Jason Cairndruff
EPA-EFE/Jason Cairndruff

Povezane vesti

Aston Vila je juče ozvaničila jedan od najvećih transfera u istoriji kluba. Brazilac Filipe Kutinjo došao je iz Barselone u transferu vrednom 20.000.000 evra, po svemu sudeći to je samo početak velikih potpisao u klubu iz Birmingema.

Kako jutros javljaju engleski mediji, menadžer Vile Stiven Džerard želi da kupuje u "svom" Liverpulu. Njegova želja je štoper Džo Gomez.

Vila "kuburi" sa štoperima, Ezri Konsa i Tajron Mings nisu baš najjače karike u Džerardovom timu, zbog toga je mladi trener odlučio da se u letnjem prelaznom roku fokusira na dovođenje novog štopera.

Džo Gomez bi mogao da bude idealno rešenje za klub iz Birmingema. Mladi Englez pokazao je kvalitet na najvećoj sceni, bio starter u Liverpulu kod Jirgena Klopa sve dok nije zadobio tešku povredu kolena, koja ga je dugo odvojila od terena prošle sezone.

Kada su "Redsi" prošlog leta potpisali novog štopera, Ibrahimu Konatea iz Lajpciga, Gomez je postao tek četvrta opcija u "srcu" odbrane Jirgena Klopa, iza Van Dajka, Matipa i pomentuog Konatea. Zbog toga bi 24-godišnjak želeo da promeni sredinu, ode negde gde bi konstantno igrao i pokušao da izbori svoje mesto u reprezentaciji Engleske za Svetsko prvenstvo u Kataru krajem godine.

Uprava Liverpula ne bi trebalo da pravi veliki problem u realizaciji transfera i "zateže" posao sa Stivenom Džerardom, legendom "Enfilda". Tako da sve zavisi od dogovora između Gomeza i menadžera Vile.

Liveprul u subotu igra finale FA kupa na "Vembliju" protiv Čelsija. AdmiralBet je pripremio sjajan specijal posvećen ovoj velikoj utakmici. Posetite njihov sajt i pronađite dobitnu opkladu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke