Vilijams i zvanično otpao, a Barsa ima tri alternative! Francuz, Kolumbijac ili Portugalac?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 12.08.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Katalonci imaju alternative, ali...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Niko Vilijams je danas i zvanično zadužio dres sa brojem 10 u svom Atletik Bilbau, što je bio jasan znak da je njegova odluka o ostanku konačna.

Katalonski mediji ističu da je Barsa sada u kontaktu sa alternativama i da ispituje situaciju kod trojice igrača, a to su - Luis Dijaz, Kingsli Koman i Rafael Leao.

Naravno, u startu je odmah jasno da je Leao gotovo nemoguća misija, osim što je preskup za Barselonu, ni Milan neće dopustiti da odjednom ostane bez njega u finišu roka. 

Dobro obavešteni novinar iz Liverpula Džejms Pirs je navodno otkrio da bi Liverpul razmotrio ponude za Dijaza ukoliko budu u vrednosti od 60 miliona evra. Kolumbijac je dao dva gola Sevilji u generalnoj probi pred start sezone, ali ne treba zaboraviti da je tu i Kodi Gakpo, te da kao levo krilo igra po potrebi i Diogo Žota. 

Za kraj, verovatno i najrealnija opcija jeste - Kingsli Koman. Francuz je dobio dozvolu da ode iz Bajerna, čak ako treba i na pozajmicu, što je idealno i za Barsu. Hansi Flik je sarađivao sa Komanom i pod njegovom palicom je Francuz i igrao najbolji fudbal, te je rešio finale Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena. 

Ipak, u Barsi su zabrinuti zbog njegovog istorijata sa povredama, tako da će u narednim danima analizirati situaciju. 

Za kraj treba dodati da je Ansu Fati definitivno precrtan, tako da on neće biti opcija na levom krilu u novoj sezoni. 

Ko je najbolje rešenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke