Vilijan dodatno podgreva situaciju, šta sad ovo znači?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 31.07.2018.
20:32
Izvor: Sportske.net

Brazilac izaziva glavobolje menadžeru i navijačima.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Čelsi je uspeo da odbije Real Madrid i da zadrži Azara, a kada su svi pomislili da Vilijan ne ide nigde, on dodatno zakomplikuje stvari.

Barselona je poslala čak tri ponude za ovog fantastičnog krilnog napadača, klub sa "Stamford Bridža" je to glatko odbio i stavio do znanja katalonskom klubu da se neće tako lako odreći jednog od najbitnijih igrača.

Zatim u trku ulaze Murinjov Junajted i Real Madrid. Murinjo želi Brazilca u svom timu po svaku cenu i ne pita koliko košta, dok Real želi Vilijana u paketu sa belgijskim golmanom.

Kako je Murinjo vrlo nezadovoljan i besan na upravu Mančestera, ne bi čudilo da ovi naprave nekoliko ishitrenih poteza i ispune par želja svom menadžeru. Poznato je već da Murinjo želi štopera i krilo, to je označio kao dve obavezne opcije, još kad se na to doda mogućnost da Marsijal ode, Vilijan bi bio idealan za Junajted.

Celsi Morata Drinkvoter Vilijan

Dvadesetdevetogodišnji Brazilac je dodatno unervozio navijače londonskog kluba tako što se danas nije pojavio na treningu. Nije poznat razlog zašto Vilijan nije prisustvovao treningu, a pominje se da mu je Sari dao par dana odmora kako bi razmislio gde će nastaviti svoju karijeru.

Vilijan je u Čelsiju od 2013. godine, a tada su "Plavci" pobedili brojne rivale koji su želeli ovog fantastičnog igrača. On je u Čelsiju za 5 godina odigrao 236 utakmica i postigao 44 gola, u prošloj sezoni je uz Azara jedini koji je nosio ovaj tim i definitivno će biti vrlo važno za Sarija da ga zadrži u svom novom timu, ukoliko je to moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 31.07.2018
21:40

Bojkotovati utakmice ako Vilijan ostane!

avatar
One Step Beyond
Wednesday, 01.08.2018
00:34

Nas najvrijedniji igrac poslije Hazarda i Kantea... Prestani vise zazivat njegov transfer... Ne zabija mnogo pa mislis prosjecan igrac, ovakav, onakav... Lik je stvoren za igru Celsija, a o njemu kao igracu da ne govorim jer sam mnogo puta govorio... Sam je izjavio da voli Celsi i da nema namjeru nikad ga napustit... Once a blue, always a blue! One of us!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 31.07.2018
21:00

Nije se pojavio jer je kao imao problema sa pasosem. Sutra je u Londonu.

avatar
Маркус19
Tuesday, 31.07.2018
20:52

Јунајтед мора да јури играча коме је природна позиција десно крило. Таквог играча немамо. То нису ни Лингард,ни Мата. Опција,а и времена све мање...

avatar
BeRealisticDemandThe
Tuesday, 31.07.2018
21:05

Pa kad vam ode marsijal necete imati ni levo sem deda sancheza.

avatar
Маркус19
Tuesday, 31.07.2018
23:13

Истина. Надам се да неће отићи!

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 31.07.2018
21:16

Nije ni Vilijanu prirodna pozicija desno krilo, tu poziciju mu je Murinjo izmislio. On najbolje igra na levom krilu ili u sredini kao ofanzivni vezni. Vilijan je igrac koji voli da zasece prema sesnaestercu i da sutira ili centrira, a ne da sparta duz desne aut linije.