​Više nije tajna, novi dvojac Sitija želi u Barselonu!​

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.06.2021.
11:40
Izvor: Sportske.net

Zov "Nou Kampa" mami Portugalce.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Dvojac portuglaskih fudbalera Bernardo Silva i Žoao Kanselo mogao bi ovog leta da pojača Barselonu pošto postoji obostrana želja da dođe do realizacije transfera, prenosi Mundo Deportivo.

Još po završetku finala Lige šampiona pre više od dve nedelje, krenule su spekulacije da aktuelni šampion Engleske kreće u rekonstrukciju tima za narednu sezonu.

Najveći broj igrača se dovodio u vezu sa prelaskom na "Kamp Nou", a posle Emerika Laporta, Ilkaja Gundogana i Rahima Sterlinga, sada je došao na red i dvojac portuglaskih fudbalera - Bernardo Silva i Žoao Kanselo.

Prema pisanju lista bliskom katalonskom velikanu, Silva i Kanselo bi voleli da pređu u Barselonu, pogotvo Bernardo za kojeg postoje informacije da je i prošlog leta želeo da izdejstvuje transfer.

Isti izvori tvrde da bi u suprotnom pravcu mogli da pođu Serhi Roberto i Usman Dembele, ali to je sve u inicijalnoj fazi razmatranja.

Barselona je već angažovala Erika Garsiju i Serhija Aguera iz Sitija, stigao je i Memfis Depaj iz Liona, ali ako je za ovu prvu dvojicu od ranije postojao dogovor, za ostale će ići sve teže.

Neopohodno je da se prodaju igrači pod jakim ugovorom, kakav je recimo malerozni Filip Kutinjo, da bi se iskrčio put za dovođenje zvučnih imena.

Trener Ronald Kuman dobio je poverenje predsednika Đoana Laporte da u drugoj sezoni pokaže da je kadar za Barselonu, na njemu da sa odgovarajućim pojačanjima to i ostvari.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke