Vlahović će se dogovoriti, ali pod jednim uslovom!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 14.07.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Fiorentina će, kako stvari stoje, biti prinuđena da prihvati ovaj uslov.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Najbolji strelac Fiorentine i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović u pregovorima je sa tim klubom u vezi sa produžetkom saradnje.

Nedavno je otpočeo rad čelnika Fiorentine zaduženih za razgovore sa pojedinim fudbalerima povodom obnova ugovora. Među njima, prioritet je imao Dušan Vlahović, momak koji je naprosto eksplodirao u prethodnoj polusezoni i postigao 20 golova za Fiorentinu u Seriji A tokom kampanje.

To je izazvalo pažnju mnogobrojnih evropskih klubova, pa se tako govorilo o Totenhemu, Liverpulu, Milanu... No, svi su izgledi da će on ostati član "viole", ali postoji nekoliko uslova koje "ljubičasti" morati da ispune.

Osim što će biti jedan od najplaćenijih igrača u timu, budući da će mu aktuelna plata od 800.000 evra na godišnjem nivou biti pojačana, Vlahović bi trebalo da dobije realnu izlaznu klauzulu u ugovoru koji će važiti do 2025. godine, piše "La Nazione":

Klub želi da ekonomski ozbiljno profitira u njegovom slučaju, ali Vlahović želi garant od vlasnika Roka Komisa i sportskog sektora da će otkupna klauzula postojati u ugovoru, te da će biti realna kako bi već naredne sezone mogao da se okuša na ozbiljnijem nivou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke