Vlahović će završiti u jednom od ova četiri kluba?

Autor: Boris Jovanović
petak 17.09.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

I dalje nema potpisa, ali ima najava gde bi mogao da ode...

acffiorentina/Twitter
acffiorentina/Twitter

Povezane vesti

Dušan Vlahović i dalje nije produžio ugovor, lome se koplja oko klauzule, ponuda Fiorentine je četiri miliona plus bonusi, biće najplaćeniji igrač u istoriji kluba.

Ali, sa druge strane, dok Toskanci insistiraju na klauzuli za otkup između 80 i 90 miliona, Srbinov agent Falji Ramadani i dalje veruje da je 60 adekvatna suma.

U Fiorentini znaju, ako Vlahović nastavi da daje golove u ovom ritmu, to nije suma koja će uplašiti zainteresovane klubove. 

Prema tvrdnji italijanskih medija, u ovom trenutku bi četiri kluba to platila. Jedan je madridski Atletiko, drugi Dortmund čim proda Halanda, zatim Totenhem koji ga je želeo i ovog leta i naravno Juventus.

Fiorentini bi najteže palo da se posle Bađa ili u novije vreme Kjelinija, a sada Bernadeskija i Kjeze još jedan igrač preseli u Pijemont, klub koji najviše mrze.

Sa druge strane, Juventus sprema novac za Dušana, to nije tajna, Morata neće biti otkupljen, Kean i Vlahović bi trebalo prema zamisli "Bjankonera" da čine napadački tandem naredne sezone.

Predsednik Komiso nije bio određen na pitanje o Vlahoviću, rekao je da se nada da će ostati dugi niz godina, ali i zatražio od novinara da fudbalera ostave na miru.

"Moja žena se slikala sa njim, podseća na nekog nećaka. Neću da obećavam ništa, niti da će produžiti ugovor pre no što se vratim u Ameriku, videćemo šta će biti", rekao je Kalabrijac iz Amerike koji je otkupio Fiorentinu pre par godina od porodice Dela Valje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke