Vlahović "čisti" Juventus, premijerligaši koriste gužvu!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 25.01.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Urugvajac cenjen u Vili.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Dolazak Dušana Vlahovića u Juventus neminovno će povući i odlaske iz Torina, imajući u vidu da se "Stara dama" dobro isprsila za mladog srpskog fudbalera i izdvojila veliki novac računajući obeštećenje i unosan ugovor.

Juventusu je bio izuzetno potreban napadač imajući u vidu da se tim Masimilijana Alegrija u dosadašnjem delu sezone nije proslavio sa napadačima.

Alvaro Morata ima skromnu sezonu, Mojze Ken nije ni senka onog iz prvog mandata i perioda u PSŽ-u, a Federiko Kjeza je izgubljen na duže staze.

Pisalo se o odlascima Vestona Mekenija i Dejana Kuluševskog, ali ništa od toga, barem zasada.

Promene u timu bi najpre trebalo očekivati u odbrani, a na već najavljene mogućnosti odlazaka Arona Remzija u Njukasl (najveće šanse), Artura Mela u Arsenal, došla je priča da bi i Rodrigo Bentankur mogao u Aston Vilu.

Kako prenosi Romeo Agresti, klub iz Birmingema će uskoro izaći sa zvaničnom ponudom na koju se čeka odgovor Juventusa i urugvajskog veziste. 

Bentankur je ugovorom vezan za Juventus do leta 2024. godine, ali već četiri i po godine je u Torinu i zreo je za promenu sredine.

Igra na poziciji centralnog veziste sa mogućnošću da bude i zadnji vezni, pa bi sa Filipeom Kutinjom i Lukasom Dinjom nesumnjivo bio ogroman posao za Aston Vilu ove sezone.

Zavesa ne prelazni rok se spušta u ponedeljak u ponoć i vremena za realizaciju posla nema previše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke