Vlahović ili Kejn, ko će morati da ode?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.08.2021.
10:54
Izvor: Sportske.net

Kako Mančester Siti planira da zatvori prelazni rok...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Nema puno vremena za čekanje, u ovom trenutku vreme počinje da curi za Pepa Gvardiolu koji u ovom trenutku još nije blizu rešenja za napad. Hari Kejn je i dalje daleko, problem je što čelnici "Građana" nemaju nameru da povećaju ponudu za kapitena Engleske.

Oko 150 miliona je maksimum svih maksimuma, Danijel Livi traži 40 više što u ovom trenutku deluje nerealno. Kejn je ljut, tvrdi da postoji džentlmenski sporazum od prošlog leta da ga klub u kome je ponikao pusti, ako ne osvoje trofej ili izbore Ligu šampiona.

Ali, dogovora nema, pa šampion Engleske traži druga rešenja. Jedno je Levandovski, ali su male šanse da ga dovedu, Bajern i ne pomišlja da do sledećeg leta pusti Poljaka. Dušan Vlahović ostaje opcija, mada Fiorentina traži 100 miliona evra. Ipak, sigurno je da bi za 70 pustili Srbina koji nije potpisao novi ugovor i izgleda nema nameru da to učini.

Podsetimo, Mančester Siti je kupio Griliša za 100 miliona, moraće da prodaju ako dovedu još i napadača.

Navodno, na listi za odlazak su tri igrača. Ne znači da će svi napustiti klub, ali makar dvojica bi mogli da napune kasu. Jedan je Bernardo Silva koji gleda ka Španiji, ali nema klubova koji bi mogli da plate obeštećenje. Pojavio se i Totenhem, ali s obzirom na situaciju oko Kejna dva tima će teško postići dogovor. Gabrijel Žesus je meta nekoliko ekipa, ako ode Ronaldo, što je malo verovatno. sigurno da bi se Juventus ustremio na Brazilca, za koga je zainteresovan Totenhem, ali i Bajern. I treći koji bi mogao da ode je Laport, Baskijac je izgubio mesto u timu ali je potpisao jak ugovor, i sigurno da ni sam ne želi da ode, osim ako se ne pojavi Real, što je malo verovatno. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke