Vlahović ili Skamaka? Bolji je...

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 03.01.2022.
17:09
Izvor: Sportske.net

Interesantno izlaganje.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO; EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO; EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Juventusa Masimo Mauro analizirao je za "Gazzetta dello Sport" potencijalne nove napadače torinskog kluba.

Juve je u bled u aktuelnoj sezoni. Golovi se postižu teškom mukom, uglavnom zahvaljujući majstorijama pojedinih igrača poput Huana Kvadrada, Paula Dibale i drugih. 

Napadač je prioritet, posebno nakon najavljenog odlaska Alvara Morate. Kajo Žorže i Mojze Ken ne mogu da isporuče to što Alegri zahteva, a kao potencijalni kandidati za prvog špica "stare dame" u budućnosti navode se Dušan Vlahović i Đanluka Skamaka.

U intervjuu za "Gazzetta dello Sport", bivši vezista koji je za Juventus nastupio preko 100 puta Masimo Mauro napravio je paralelu između dvojice mladlih napadača i momentalno je odbacio Maura Ikardija kao potencijalno rešenje Torižana.

"Da sam direktor kluba nikada ga ne bih doveo", kazao je Mauro o Ikardiju i nastavio:

"Uzaludno je pretvarati se da se ne primećuje sramota koja ga okružuje. Prevelika izloženost socijalnim mrežama, neuravnotežena supruga-menadžer..."

Potom je pokrenuo debatu o Vlahoviću i Skamaki.

"Juventusu je potreban napadač koji će ih predvoditi u budućnosti. Neko kao što su Vlahović i Skamaka, s tim što ja mislim da je Đanluka bolji od Dušana. Fizički je dominantniji, ima mogućnost da učestvuje u igri u progresiji i veoma je dobar u kontranapadima. Mislim da bi se savršeno uklopio u Alegrijev stil", smatra Masimo Mauro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke