Vlahović ima pet ponuda, ako padne transfer leta, jedna je najbolja od svih!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.05.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Srbin zaludeo Evropu, na stolu već neke primamljive ponude, koja je najbolja?

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Srpski napadač Dušan Vlahović biće jedan od najtraženijih napadača ovog leta.

Napadač Fiorentine eksplodirao je ove sezone, postigao je 19 golova na 36 utakmica u svim takmičenjima i tako podigao svoju cenu. Fiorentina mu nudi novi ugovor, ali Vlahović sada svojim partijama zaslužuje mnogo veća primanja. Ako italijanski klub ne postigne dogovor, moraće da ga proda, jer neće moći da odoli nekim ponudama.

Italijanski novinar Nikolo Ćećarini danas otkriva da Vlahovića želi pet velikih klubova - Milan, Roma, Liverpul, Mančester Junajted i Borusija Dortmund. 

Jasno je da je možda Premijer liga preveliki korak u ovom trenutku, naročito što Liverpul i Junajted nemaju mnogo vremena da čekaju, te je pitanje koliko bi se tamo Duci naigrao.

Milan je svakako bolji izbor od Rome ako odluči da ostane u Italiji, naročito ako se "rosoneri" plasiraju u Ligu šampiona. Zlatan Ibrahimović ostaje, ali u nogama ima još jednu i to sigurno ne kompletnu sezonu, tako da Vlahovića čeka minutaža i potom glavna uloga posle odlaska švedskog golgetera. 

I za kraj, ako nas pitate, Borusija Dortmund je idealna sredina, naravno, pod uslovom da Erling Haland ode ovog leta. Norvežanina žele Barselona, Real Madrid, pominje se i dalje Mančester  Siti, a Mino Rajola radi na tome da ga odvede ovog leta.

To bi otvorilo vrata našem napadaču, Bundesliga je po meri, Dortmund gaji ofanzivni fudbal i jasno je kao dan da bi Vlahović imao mnogo prostora za napredak. 

Čekamo nastavak, pred nama je vruće leto, Vlahović će sigurno još mnogo puta biti na naslovnicama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 04.05.2021
13:21

Kakav dortmund, haland ostaje. Ajde u Milan

avatar
deki trbic
Tuesday, 04.05.2021
13:08

Боље да остане ту још једну сезону, па да после на следеће лето бира ДОРТМУНД, јер тада ХАЛАНД одлази и шанса за њега да оде тамо и да се докаже у јачој и бољој лиги.