Vlahović kao Kristijano Ronaldo?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 27.01.2022.
10:40
Izvor: Sportske.net

Bila bi ovo velika čast.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Transfer Dušana Vlahovića u Juventus je u finalnoj fazi i pitanje je trenutka kada će biti kompletiran, a srpski centarfor predstavljen u Torinu.

Juventus će na ime obeštećenja platiti Fjorentini 75 miliona evropskih novčanica, u ratama, a Dušan Vlahović će tako postati najskuplji srpski igrač u istoriji.

Na odlasku Alvara Morate se intenzivno radi, ali "zateže" Atletiko Madrid koji ne želi da pusti igrača u Barselonu koja, ukoliko želi da registruje ovog napadača, mora da prodaje, što ne ide lako u ovom trenutku. U slučaju špančevog odlaska, što je opcija koju Juventus priželjkuje, ostaće upražnjena "devetka" koju je Vlahović nosio u Fjorentini u poslednje dve sezone.

Međutim, italijanski mediji javljaju da će mu Juventus ponuditi famoznu "sedmicu" koja nije u upotrebi od odlaska Kristijana Ronalda. Tako bi mogla da mu pripadne velika čast. U prošlosti, ovaj broj na poleđini dresa "stare dame" nosili su: Huan Kvadrado, Simone Zaza, Simone Pepe, ali i legende poput Hasana Salihamidžića, Paola di Kanija, Anđela di Livija, Antonija Kontea, Didijea Dešama...

Ukoliko se, pak, odluči za "devetku", nju su u prošlosti nosili, između ostalih: Gonzalo Iguain, Zlatan Ibrahimović, Filipo Inzagi, Alesandro Del Pjero...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke