Vlahović odlučio, Fiorentina će biti baš besna!?

Autor: Boris Jovanović
sreda 19.01.2022.
09:03
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Srbin ne odustaje od prvobitnog plana...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

I dalje nema raspleta oko Dušana Vlahovića. Naime, Arsenal pokušava da rasčisti roster, konkretno reši se Obamejanga, kako bi otvorio prostor za Srbina, ali iako Fiorentina želi da ga proda, i prihvata novac i Toreiru, u Engleskoj i Italiji mediji smatraju da nema ništa od transfera.

Naime, danas se priča da Vlahoviću ne pada na pamet da se preseli u PL, pogotovo da potpiše za Arsenal i da ima sasvim druge planove. 

Neki mediji idu toliko daleko da tvrde da se već dogovorio sa Juventusom i da Fiorentina neće moći ništa na leto, osim da ga proda. Postoji mogućnost da odbiju ponudu "Bjankonera", ali problem je što je Vlahović spreman da sačeka još godinu dana i da kao slobodan igrač ode u Torino.

Tako se tumači i namera Juventusa da uštedi na Dibalinom transferu, još nije produžen ugovor sa Kuadradom, žele da smanje troškove na plate kako bi otvorili mesto za Vlahovića.

Arsenal ćuti, ali postoje neke informacije da bi mogli da se okrenu Kanađaninu Davidu iz Lila, a ako Vlahović ostane u Firenci onda su šanse da završi na leto u Juventusu velike. Njegov ugovor bi trebalo da bude oko šest miliona po sezoni, plus bonusi, čekaće ga devetka, Alvaro Morata će napustiti klub, ako ne ove zime, onda sigurno u junu.

Ipak da sačekamo, ostaje činjenica da bi osim Juventusa, u obzir došli najveći španski klubovi i možda Mančester Siti, mada kako rekosmo, Vlahović nije posebno zainteresovan da u ovom trenutku igra u PL. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke