Vlahović ponovo zaludeo Evropu, krenuo je i najbogatiji klub na svetu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.10.2021.
08:49
Izvor: Sportske.net

Srbin će uz Erlinga Halanda biti najtraženiji napadač Evrope.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dušan Vlahović je ponovo zaludeo Evropu - postigao je dva gola u pobedi Srbije nad Azerbejdžanom, a mogao je da postigne makar još dva.

Srbin igra i drugu sezonu iz snova, prošle je postigao 21 gol, ove šest za Fiorentinu i još tri za Srbiju i gotovo da ne postoji šansa da ne obori prošlogodišnji rekord.

Mediji, ali i navijači širom Evrope od sinoć pišu o Vlahoviću kao potencijalnoj najboljoj letnjoj kupovini. Srbin će biti dostupan za mnogo manje novca, jer je odbio sve ponude Fiorentine, ući će u poslednju godinu ugovora i Italijani neće imati izbora.

Liverpul je jedan od klubova koji se sve ozbiljnije pominje, od ranije se zna da ga prate Atletiko Madrid i Totenhem, Juventus je najrealnija opcija ako odluči da ostane u Italiji, ali to je malo verovatno.

Ipak, pojavila se još jedna bombastična vest, a to je da će novi najbogatiji klub na svetu Njukasl krenuti po Srbina i učiniti ga najplaćenijim. Njukasl tek započinje svoju ludu priču, pominju se razna imena, ali za sada mnogo više kao glasine u medijima nego realne opcije.

Vlahović će razmotriti sve, Njukasl sigurno nije najprivlačnija opcija u ovom trenutku, ali, svi znamo šta su Siti i PSŽ uradili za kratko vreme kada su dobili novac.

Ne treba zaboraviti da je novi vlasnik Njukasla 10 puta bogatiji od vlasnika Mančester Sitija i da će uz prave ljude moći mnogo brže da napravi top tim. 

Koja je najbolja opcija za Vlahovića?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke