Vlahović "posvađao" Arsenal i Juve, propao viđen dogovor!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 26.01.2022.
20:35
Izvor: Sportske.net

London sve dalje od Brazilca.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Artur sve dalje je od odlaska na pozajmicu iz Juventusa u Arsenal, a razlog je što dva kluba nisu postigla dogovor o dužini pozajmice.

Kako prenosi Dejvid Ornstajn, novinar britanskog Atletika, Arsenal namerava da dovede Artura na pozajmicu do kraja sezone, dok je Juventus za opciju da Brazilac i u narednoj bude na "Emirejtsu".

Arsenalu ova opcija nije po volji, pa će bivši vezista Barselone i Gremija izvesno okončati i drugu sezonu u velikanu iz Torina.

Zasad nema ništa ni od odlazaka Arona Remzija i Rodriga Bentankura, a danas je u prvi plan istaknuta priča o pozajmici Dejana Kuluševskog, koji igra toplo-hladno.

Prethodnih meseci se spominjao Totenhem, ali ime novog kluba u kojem će Šveđanin igrati do kraja sezone i dalje nije poznato.

Kada je o Bentankuru reč, pisali smo u utorak da ga želi Aston Vila, ali pregovori jako sporo teku i zasad nema jasnih naznaka da će posao do ponedeljka u ponoć biti sklopljen.

Podsetimo, Juventus će do kraja nedelje realizovati transfer Dušana Vlahovića, koji je bio velika želja Arsenala, a put Londona izgleda neće ni Luka Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke