Vlahović predstavljen, erupcija samopouzdanja i poruka Mbapeu i Halandu!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.02.2022.
11:56
Izvor: Sportske.net

Neka mu je sa srećom!

Printscreen/Twitter
Printscreen/Twitter

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Vlahović predstavljen je danas kao novo pojačanje Juventusa, a već na samoj promociji osetilo se koliko je srećan što je došao u najveći italijanski klub.

"Želim da se zahvalim Fjorentini, svim trenerima, a posebno Italianu i Prandeliju. Uzbuđen sam i ponosan što sam potpisao za slavni Juventus. Spreman sam da dam maksimum, izbor je bio lak jer imamo isti DNK", rekao je Vlahović na početku predstavljanja u Juventusu.

Nije želeo da naglašava težinu "sedmice" koju je pre njega nosio Kristijano Ronaldo.

"Ovde su svi dresovi podjednako "teški". Od jedan do 100! Broj dresa nije bitan već kako izlazimo na teren, odlučnost i kako da se stavimo na raspolaganje saigračima. Najbitnija ja pobeda", rekao je doskorašnji centarfor Fjorentine.

Na pitanje da li mu više odgovora stil igre Halanda ili Mbapea, Vlahović nije želeo ni sa kim da se poredi već hoće da sam izgradi svoj put.

"U Juventusu sam i više nema izgovora. Jedva čekam da izađem na teren i dam sve od sebe. Zaista sam srećan! Uradiću sve što bude tražio trener. Samo razmišljam o tome da što pre zaigram", rekao je bivši špic Partizana.


Naglasio je da je fudbal u današnjim uslovima izuzetno kompleksan i da će se potruditi da se unapredi u svakom smislu, a zatim progovorio o debiju u Ligi šampiona.

"Biće to jedinstvena emocija. Spreman sam da zaigram ukoliko trener misli da sam potreban. Razmišljam samo o ličnoj putanji, napornom radu i uvek sam u fokusu", kazao je Vlahović.

Dodao je da je pričao sa trenerom Masimilijanom Alegrijem, koji mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu, a od saigača je posebno pohvalio Dibalu, Moratu, Bernardeskija i Kena.

Podsetimo, Vlahović je u petak prošao lekarske preglede u Juventusu, a debi bi mogao da ima već u nedelju uveče protiv Verone. 

Do kraja februara očekuju ga još četiri prvenstvena duela, ako i meč protiv Viljareala u osmini finala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke