Vlahovićev san - Da obuče dres Real Madrida...DANAS!

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.01.2023.
08:00
Izvor: Sportske.net

Zamislite ovo?!

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Senzacionalnu vest plasirao je španski novinar Tomas Gonzales koji kaže - Dušan Vlahović je putem svog agenta zatražio da pokuša da ga odvede u Real Madrid?!

Detalji nisu poznati, ali ono što sigurno znamo jeste da u 2023. godini može da se očekuje egzodus iz Juventusa, slično kao 2006. godine posle "Kalčopolija". 

Vlahović prema nekim izvorima nije srećan u Juventusu i želi da ode posle godinu dana, a iako je Real završio prelazni rok, da li danas može da se ukaže neočekivana opcija? 

Recimo - pozajmica Dušana Vlahovića do kraja sezone? 

Juventus će to teško prihvatiti, usput je i Milik povređen na nekoliko nedelja i Masimilijano Alegri nema mnogo vremena ni opcija da zameni Vlahovića.

Ono što je izvesno sada tačno jeste da Vlahović sebe vidi van Juventusa u 2023. godini, a preko svog agenta šalje jasnu poruku da je njegov san - Real Madrid.

Benzema je na pragu 36. godine, uskoro će dobiti novi ugovor, ali ima još jednu sezonu u nogama i ne može da je vuče sam. 

Erling Haland je dugo bio prva meta, ali on neće skoro iz Sitija, da li je to šansa za Vlahovića?

Teško da će Perez pristati na bilo kakve pregovore danas, ali da sačekamo, Real i Juve su u odličnim odnosima, a ako Vlahović zaista bude insistirao na odlasku, kao iz Firence...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke