Vlahovićeva cena? Ludilo, Italijani otkrivaju, svi putevi vode u jedan grad!?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 12.12.2021.
10:50
Izvor: Sportske.net

Norvežanin ili Srbin, pitanje je sad?

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Dušan Vlahović je nastavio strašnu seriju, stigao je do kote 15 u šampionatu, videćemo hoće li prestići Ronalda kada je u pitanju broj golova u kalendarskoj godini, u 2021. od njega je bolji samo Levandovski. Pet mečeva u nizu Dušan daje golove, "Gazeta" piše da nije nemoguće, ako nastavi u ovom ritmu da stigne 36 golova na kraju sezone koliko su dali Iguain i Lacio. To bi bio podvig, podsetimo da je "Pipita" igrao za u to vreme moćni Napoli...

Naravno i dalje postoji mogućnost da Vlahović ode već ove zime, Fiorentina čeka ponude, ali on bi najradije ostao do leta. Pominje se da bi Arsenal ili Totenhem već u januaru mogli da plate između 70 i 80 miliona evra za Srbina, ali kako se saznaje, on bi radije u klub koji se bori za veće stvari.

Sjajni napadač je meta Juventusa koji ipak nema novca i teško je očekivati da ga skupi, ili Intera, ako prodaju Lautara Martineza.

Najčitaniji italijanski list konstatuje da bi do leta ceha Vlahovića mogla da poraste na 100 miliona evra, mada mu ugovor ističe za godinu dana i zaista je teško očekivati da bi to neko platio.

No, sa druge strane, Italijani smatraju da je budućnost napadača Fiorentine daleko od "čizme", da niko ne može da ga priušti i da svi putevi vode u Mančester, konkretno Siti. On je jeftiniji od Halanda, kada se sračunaju svi troškovi i provizije, a po Italijanima jedina prednost Norvežanina je to što ima više iskustva u Evropi.

Vlahović je mlađi nekoliko meseci, ali to nije toliko bitno. Ipak, ono što treba reći u Dušanovu korist, ipak je lakše davati golove u Bundesligi nego u Seriji A, pogotovo u Fiorentini...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke