Vrelo leto u Rimu, zamene za Fonseku i Džeka već spremne

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 28.04.2021.
14:25
Izvor: Sportske.net

Napadač i trener dele istog menadžera.

Epa/Simone Arveda
Epa/Simone Arveda

Povezane vesti

Fudbaleri Rome ove nedelje igraju prvu od dve najvažnije utakmice u sezoni protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope, a dok stručni štab i ekipa pripremaju duele, uprava radi na planovima za narednu sezonu.

Prema pisanju italijanskih medija, sve su češće najave da bi umesto Paula Fonseke na mesto trenera Rome trebalo da dođe Mauricio Sari, koji je od avgusta bez posla, kada je smenjen u Juventusu.

Paralelno sa pitanje trenera radi se i na dovođenju napadača, a cilj je da to bude pozajmljeni fudbaler Napolija Arkadijuš Milik, kojem ugovor sa Olimpikom iz Marseja ističe na leto 2022. godine.

Poljski napadač je letos bio blizu Rome, ali je na kraju otišao u Francusku, međutim u Rimu se nadaju da bi ovaj put mogli da ga pridobiju.

Sari i Milik dele istog menadžera, Falija Ramadanija, pa ne bi čudilo ukoliko bi na "Olimpiko" stigli u paketu.

Njih dvojica su do pre nekoliko godina uspešno sarađivali u Napoliju, što je jako važno za komunikaciju budući da trenutno Fonseka nema isti odnos prema Edinu Džeku, koji najverovatnije napušta klub na kraju sezone.

Problem bi mogao da bude Juventus, koji će najverovatnije ostati bez prve želje, Mojza Kina, budući da je Everton postavio visoke zahteve.

Očekuje nas vrelo leto u Rimu, ali prvo da vidimo kako će se okončati sezona u Ligi Evrope za "vučicu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke