Vreme je da Junajted dobije ozbiljnog štopera!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 21.04.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Španije za stabilnost "Crvenih đavola".

 EPA-EFE/Michael Sohn
EPA-EFE/Michael Sohn

Povezane vesti

Šale i pošalice na račun odbrane Mančester junajted postale su svakodnevnica. Poslednja linija predvođena kapitenom Harijem Megvajerom prosula je desetine bodova ove sezone i s razlogom je označena kao najslabija karika u ekipi sa "Old Traforda".

Priča o dolasku Holanđanina Erika ten Haga na klupu "Crvenih đavola" uskoro bi trebalo da dobije svoj srećan kraj, a onda će uslediti rekonstrukcija tima, koji je daleko od onoga što navijači i fudbalska javnost očekuju od trofejnog kluba.

Igrač koji bi mogao da promeni "krvnu sliku" Junajteda jeste štoper Viljareala i reprezentativac Španije Pau Tores. Prema pisanju medija u Engleskoj 25-godišnjak je velika želja uprave kluba u letnjem prelaznom roku. 

Tores je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe odličnim partijama u Ligi Evrope u kojoj je njegov Viljareal stigao do pehara upravo preko Mančester junajteda.

Ove sezone odlični štoper odigrao je svaki minut u Ligi šampiona i u paru sa iskusnim Raulom Albiolom zaustavio se prilaze ka golu ekipe Unaja Emerija. Dušan Vlahović i Robert Levandovski nisu se naigrali pored Toresa, a Viljareal je stigao do polufinala Lige šampiona u kojem će igrati protiv Liverpula.

Toresu ugovor sa "Žutom podmornicom" ističe na leto 2024. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi 60 miliona evra. Novac ne bi smeo da bude problem za Junajted, jer im je pouzdan štoper neophodan.

Večeras se nastavlja španska Primera, AdmiralBet vam nudi sjajnu ponudu i još bolje kvote.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke