Vruća linija Sevilja - Čelsi - Vest Hem, ko će najbolje proći?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.08.2021.
19:15
Izvor: Sportske.net

Biće zanimljivo u poslednjih osam dana prelaznog roka.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Čelsi i Vest Hem čekaju, Sevilja takođe, ali pravu ponudu, Francuzi su u centru pažnje.

Žil Kunde je postigao sve lične uslove sa Čelsijem i lako će poleteti prvim avionom za London, ali samo ako Sevilja prihvati ponudu. Navodno, Kunde želi da ode na pravi način, bez zameranja i forsiranja, Sevilja insistira na ogromnoj sumi od 75-80 miliona evra, što Čelsi ne može da plati. 

Čelsi na drugoj strani ima dogovor sa Vest Hemom i Kurt Zuma drži ključeve svog transfera. Fabricio Romano tvrdi da su Čelsi i Vest Hem sklopili dogovor i da problem neće biti obeštećenje, već Zumuni lični uslovi koje još uvek nije utanačio sa "čekićarima". 

Zuma i dalje pregovara sa Vest Hemom, ali kako je u rotaciju uleteo i Čaloba, teško da će imati važniju ulogu ove sezone, pa zbog toga i traži pravi klub. 

Jasno je da bi u celoj priči najviše izgubila Sevilja, koja čak i da zaradi ogroman novac, neće imati mnogo vremena da pronađe takvog štopera kakav je Kunde. 

Ako se to kojim slučajem desi, ne zna se ko će bolje proći, možda Čelsi, jer će sa Lukakuom i Kundeom zatvoriti odličan prelazni rok vredan blizu 200 miloona evra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke