"Vučica" gleda ka slobodnim igračima, ovo su mete!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.04.2020.
21:00
Izvor: Sportske.net

Roma bi zbog novonastale situacije mogla da se okrene samo fudbalerima bez ugovora.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Koronavirus je zaustavio fudbal, pitanje je kada će se nastaviti sezone, odgovor se delom krije u novoj odluci UEFA, više OVDE.

Prekid će ostaviti finansijski trag na sve klubove, pa bi tako pojedini mogli da se okrenu tržištu slobodnih igrača.

Pisali smo nedavno da kojih 11 fudbalera će ostati bez kluba ovog leta, zaista sjajna imena i igrači koji bi mogli da predstavljaju pojačajanja i za najveće evropske klubove.

Ima tu još igrača koji bi mogli da završe posao u najjačim evropskim ligama, toga su svesni i u Rimu, a prema informacijama "Kalčomerkata", na "Olimpiku" je sastavljena i lista slobodnih igrača koje "Vučica" prati.

Kazino baner

Prvi je Jan Vertongen iz Totenhema, 32-godišnjaku ističe ugovor, odbio je da ga produži, sva je prilika da će promeniti sredinu.

Prate Rimljani i Marija Gecea, koji je na radaru i klubova iz Premijer lige, utisak je da neće ostajati na "Signal Iduna Parku".

Interesantan je Romi i Bonaventura iz Milanan, imaće za njegov potpis i jaku konkurenciju u Laciju i Fiorentini.

Najveće pojačanje mogao bi da predstavlja 32-godišnji fudbaler Čelsija Pedro. Lampard sprovodi smenu generacija, Španac postaje višak i sve je izvesnije da će kao slobodan igrač napustiti ekipu ovog leta. Jasno je da će za njegove usluge biti veliko interesovanje, videćemo da li "Vučica" može da pobedi konkurenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke