"Vučica" ne veruje, da li je ovo Monćijeva najveća transfer-greška?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 04.06.2020.
21:17
Izvor: Sportske.net

Roma mogla da ima jednog od najboljih napadača.

Epa/Giuseppe Lami
Epa/Giuseppe Lami

Povezane vesti

Za Lautara Martineza se otimaju evropski giganti koji bi Argentincu mogli da ponude dosta bolje finansijske uslove od Intera. Ipak, Lautaro je nagovestio da oseća ljubav prema klubu, te postoji velika šansa da "neroazuiri" 'pregrme' nadolazeći prelazni rok i zadrže svoju desetku.

Martinez je došao jula 2018. godine a šest meseci ranije je bio pred vratima Rome, ali je Monći, tadašnji sportski direktor "vučice" spustio rampu na ovu kupovinu.

Agent napadača tvrdi da je Rasing potražio osam miliona evra za svog napadača, što Monćiju nije bilo po ukusu. Pola godine unapred Martinez za tri puta veću sumu dolazi na "Đuzepe Meacu".  

Sa druge strane Monći je kupovao, ali u većini slučajeva i promašivao.

Posle odlaska Alisona, Španac je doveo Pastorea, N'Zonzija, Karsdropa, Defrela, Olsena i Šika. Većina igrača nije donela željeni rezultat, par je već i otišlo iz kluba.

Monći nije dugo potrajao u Rimu, ali se marta prošle godine vratio u svoju Sevilju.

Baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 05.06.2020
10:24

Gluposti, uvek ista prica. On je od samog pojavljivanja delovao kao neko ko ce napuniti kasu, Dortmund i Atletiko su nudili 30 miliona, ali je zahvaljujuci Militu Inter uspeo da ga kupi i to za 20 miliona uz neke procente od sledece prodaje za Rasing. Tih pola godine pre kupovine Inter je i gledao Lautara bas na insistiranje Milita i vec nakon tog prvog meca su poceli pregovori

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 04.06.2020
22:52

Monchi je odradio 'doktorski' posao dok je bio u Romi , a sada nastavlja tako i u Sevilji