Vudvord u "cajtnotu", nađen rezervni plan za Fernandeša!

Autor: Stefan Matić
utorak 21.01.2020.
14:40
Izvor: Sportske.net

Pregovori oko Portugalca sve teži.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Sportinga se već nekoliko puta oprašta u suzama sa svojim saigračima u Lisabonu.

Prvo je bio plan da odigra lisabonski derbi sa Benfikom prošle nedelje pa da krene putem Mančestera, sada se piše da će igrati i u polufinalu kupa gde "lavovi" gostuju Bragi.

Geri Nevil i navijači su pozvali na Vudvordovu smenu, glavni čovek za transfere na "Old Trafordu" već neko vreme razočarava sa svojim pojačanjima, ali i sve dužim spiskom onih koji su bili već viđeni na "Teatru snova".

Engleski mediji pišu da je spreman i plan B ukoliko Portugalac ostane u Lisabonu. To će biti fudbaler Matijas Vesino koji ove sezone i ne briljira u Konteovom Interu. Urugvajac je daleko jeftiniji od Fernandeša za koje Sporting traži 70 miliona evra.

Ali ovaj transfer bi možda bila i kap koja će preliti čašu. Vudvord mora da dovede Fernandeša, u suprotnom, Mančesterom će biti sve glasniji povici za njegovu smenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Akrobatika 12345
Tuesday, 21.01.2020
18:07

Sta Ce nam Vesino,sakupljača lopti imamo dosta..Daj Wudword ne seri pukni 180 miliona na Medisona,Brunu i Cavanija nemoj se brukati uvjek i sebe i klub,kao u slučaju Maguire,kad si za 10-20miliona vise mogao dovesti Kolibaliya al ti kao stedis pa da mozes dovesti nekog Vesina tamo..Sta Ce nam on,imamo panjeva i viska..Ili dovedi prave igrace ili nemoj nikoga..Trebaju nam zvijezde koje dizu odmah kvalitet igre a ne tamo neki klaunovi koji su za otpada..

avatar
United_forever
Tuesday, 21.01.2020
17:47

Hahahah, kakav crni vesino, idi begaj

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 21.01.2020
17:03

Da li se salite? Koji ce nam on k pa on ni nije pojacanje!

avatar
rademan
Tuesday, 21.01.2020
16:48

Pored izbora od Van de Beka, Iska, Eriksena covek hoce da dovede Vesina. Njemu ko da su platiti da unisti Mancester.

avatar
RedDevilSRB
Tuesday, 21.01.2020
16:36

Svima je jasno da on treba da bude smenjen ali dokle god Junajted ima priliv novca tj posluje u plusu njega će Glejzeri držati tu gde jeste. Junajted je svetski brend sa ogromnom bazom navijača ali i ti navijači su zeznuta stvar. U današnje vreme sve je više navijača koji vole samo pobednike, koji čim je gusto pređu da navijaju za drugi klub(ima ih i na ovom sajtu). Ti navijači očekuju pojačanja renomea kakav je Junajted a ne neki prosek kad je jasno da mora da se dovede Bruno. Izostanak dobrih pojačanja rezultira slabijim rezultatima, slabi rezultati vode do odlaska sponzora(Ševrolet) a samim tim i do mogućeg prekida saradnje sa dotičnim. Glejzeri su tu samo zbog para a čim one prestanu da pristižu, prodaće klub. Sve u svemu, nadam se promeni celog vrha(vlasnici, sportski direktor, trener).

avatar
Аполо
Tuesday, 21.01.2020
16:21

Davno je ovog trebalo smeniti.

avatar
StefMU
Tuesday, 21.01.2020
16:02

KOji bre Vesino?? Daj boze da se navijacima pridruze i neke legende kluba, kao sto je Nevil to ucinio, i oteraju ovu spodobu iz kluba. Ako ode, taj dan ima da se slavi kao da smo osvojili "Trebl", jer ce to biti najvece pojacanje i pobeda za Junajted u proteklih 7 godina!