"Vukovi" pazare paket igrača sa "Vande Metropolitano"?

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.12.2022.
23:35
Izvor: Sportske.net

Brazilski duo.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Dejvis je dobio poverenje čelnika sa "Molinjua", ostaće Englez do kraja sezone na klupi Vulvsa u nadi da će iste spasiti eliminacije u Čempionšip. 

Za sada stvari ne deluju dobro. Vulvsi imaju devet poraza u prvih 15 kola Premijer lige, zauzimaju poslednje mesto sa svega 10 osvojenih bodova. Čelnici će pokazati veru u Dejvisa, najbolja prilika za to jeste januarski merkato. 

Nastaviće sa uvećavanjem broja igrača kojima je portugalski maternji jezik - Vulvsi žele brazilski duo iz Atletika u vidu Felipea i Mateusa Kunje. 

Felipe ove sezone ne igra redovno, iskusni štoper je došao u Madrid pre tri sezone iz Porta za sumu od 20 miliona evra. Sa druge strane, Kunja dosta mlađi. Mladi napadač ima tek 23 godina, ove sezone ima ulogu rezerviste te ne čudi podatak da na 17 utakmica još uvek nije došao do gola. Kunja je došao iz Herte prošle godine za sumu od 26 miliona evra, "jorgandžije" su mu dale jak ugovor do 2026. godine. Jasno da bi Felipe već tokom januara mogao biti otkupljen od "vukova", čini se da bi Atletiko Kunju pak pustio samo na pozajmicu. Videćemo šta će se desiti tokom januara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke