Za Olea Solkjera zemljak "zabranjeno voće", ovo je plan Junajteda u prelaznom roku!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.04.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema šanse da Mančester Junajted pregovara oko čoveka koga žele svi...

 EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Izgleda da je Mančester Junajted odustao od Solskjerove prve mete. On je u redovnim kontaktima sa Halandom, ali čini se da je klub protiv. Nekoliko je razloga, prvi svakako Rajola sa kojim ne žele da pregovaraju, iako je igrač u bliskim odnosima sa menadžerom Junajteda.

Drugi je Dortmund. Pošto su bili suočeni sa ucenom oko Sanča kome je sada pala cena, u Junajtedu veruju da bi slično bilo sa Halandom i neće se trkati sa Sitijem, Čelsijem, Realom.

Ed Vudvard ima neke druge igrače na pameti, ali za sada je u klubu sve usmereno ka osvajanju drugog mesta i pokušaju da se trijumfuje u LE. Solskjer će dobiti novi ugovor, to je izvesno, on traži štopera, probaće da zadrže Pogbu ili ga menjaju za Dibalu, što je malo verovatno.

Što se napadača tiče, Kavani najverovatnije neće produžiti ugovor, Mančester Junajted će sve baciti na Harija Kejna. Iako se priča da bi Englez mogao da pritisne Totenhem da ga pusti, teško je videti Livija da ga prodaje klubu u PL. On to izbegava, pa čak i da "Đavoli" ponude 150 miliona funti, teško da će dobiti željenu metu.

Navodno je Poketino zvao kapitena Totenhema, raspitivao se o njegovom statusu i stavu kada je transfer u pitanju, ali Kejn bi radije ostao u Engleskoj, otišao u Mančester Junajted, dosta igrača Totenhema je završilo na "Old Trafordu" recimo Berbatova, Kerika i Tedija Šeringema. 

Ovaj transfer je lakši nego što bi recimo bio eventualni Kejnov odlazak u klub iz Londona, ali i dalje postoje male šanse. Solskjer će uz ugovor dobiti i budžet za najmanje tri igrača, a jedan bi osim štopera i centralnog napadača trebalo da bude desni vezni igrač, što je tražio i u prošlom prelaznom roku...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke