Za sve je kriv Mendeš, Asensija sada "proteruju" iz Madrida!

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.08.2022.
08:46
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo?!

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Marko Asensio je na pragu odlaska iz Madrida!

Španski mediji pišu da je odnos sada zategnut i da nazad nema, te da je izvesno da je izostavljanjem u prve dve utakmice jasna poruka da Španac traži klub.

Problem je navodno što se Realu nije svidelo kada je Asensio odlučio da uposli Žorža Mendeša. Iako je on doveo Kristijana Ronalda u Real, uostalom i odveo kada je Perez to hteo, zna se da je Mendeš težak pregovarač i da uvek izvlači najbolje za svoje klijete. Takođe, zna se i da njega uglavnom upošljavaju igrači koji su nezadovoljni u svom klubu i žele više ili da odu.

U Madridu nisu dobro prihvatili tu odluku, Asensio nije odigrao ni minut protiv Almerije i Frankfurta, te je izvesno da će biti prodat pošto je ušao u poslednju godinu ugovora. 

Problem je što je sam finiš prelaznog roka, a klubovi koji su ga ranije pratili su već su pronašli nove mete. Milan je doveo De Ketelara koji, Liverpul se ne pominje već neko vreme, pa nije poznato gde bi mogao da završi Asensio.

On želi na Mundijal, taman je vratio poverenje Luisa Enrikea, a ovakav tretman u Realu mu samo otežava reprezentativni status. 

Asensio je bio zvezda u usponu od sezone 2016/17, ali je tokom protekle dve u padu, pa ovakav ishod i nije neočekivan. U prvi plan je iskočio Rodrigo, pa i Valverde koji je u finalu Lige šampiona igrao desno krilo. 

Real Madrid je svakako glavni favorit za osvajanje La Lige, već je pobegao Barsi na +2, a kvota u AdmiralBetu da titula ostaje je 1,90!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke