Zaokret godine - Kilijan Mbape!

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.01.2022.
19:22
Izvor: Sportske.net

Sve je izgledalo kao gotovo.

EPA-EFE/Christophe Petit Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Uprava Pari Sen Žermena i Kilijan Mbape pregovaraju u vezi sa novim, kratkoročnim ugovorom, preneli su francuski renomirani mediji "RMC" i "Telefoot".

Mbape je jasan u svojim namerama - ne želi dugi niz godina da bude vezan za Pari Sen Žermen. Spekulisalo se da bi mogao potpisati kratkoročnu saradnju na godinu dana ili dve, a sada je, prema francuskim medijima, ponovo pokrenuta serija pregovora između dve strane da se to obistini.

Iako je bilo izvesno da će Mbape potpisati predugovor sa Real Madridom nakon dvomeča "svetaca" i "kraljevskog kluba" u Ligi šampiona, moguće je da se to ne dogodi, ukoliko PSŽ ubedi Kilijana da ostane na "Parku prinčeva" barem još dve sezone.

Ključnu ulogu u svemu tome mogao bi da ima Zinedin Zidan koji se najavljuje kao novi strateg Parižana, a sam Mbape je više puta iskazivao svoje veliko poštovanje ka nekadašnjem francuskom magu.

Tako bi planovi Real Madrida, koji ga praktično već vide u belom dresu bili potpuno pokvareni, a na svemu tome mogli bi da se "zahvale" svom nekadašnjem igraču i treneru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke