Zar već? Nastasić ima ponudu, odlazi iz Toskane?

Autor: Boris Jovanović
petak 14.01.2022.
09:16
Izvor: Sportske.net

Njemu bi odgovaralo da igra...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Matija Nastasić se letos posle devet godina vratio u Fiorentinu gde je i počeo svoju inostranu karijeru nakon odlaska iz Partizana. Iskusni srpski štoper je pojačao poslednju liniju Toskanaca, ali je samo alternativa za ostale štopere, među njima i zemljaka Blekija Milenkovića.

Sada je dobio ponudu, mogao bi da je prihvati i makar na šest meseci ode na pozajmicu. 

U pitanju je Sampdorija koja želi da se pojača i izbegne bitku za opstanak. Već su doveli Kontija iz Milana, stigao je i Rinkon, Venecuelanac iz Torina, ali klub traži štopere. Jedna od solucija je iskusni Martin Kaseres koji je dobio otkaz u Kaljariju, ali Ligurijani žele Nastasića. Imaju problem u defanzivi, Jošida je povređen, Koli na prvenstvu Afrike, Dragušin iz Juventusa nije baš oduševio, ni Aleks Ferari se ne razvija kako se očekivalo pre nekoliko godina.

Zbog toga bi Nastasić verovatno bio standardan, na šta ne može da računa u Firenci pored Milenkovića i Brazilca Igora, tu je i vicekapiten Venuti, dok je Argentinac Kvarta van stroja...

No, teško je verovati da će ga "Viole" pustiti ako ne nađu adekvatnu zamenu. Nastasić je ove sezone odigrao samo tri meča u Seriji A. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke