Zašto nismo iznenađeni, trampa za Kuna, dete La Masije se vraća u Barsu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 18.10.2021.
10:42
Izvor: Sportske.net

Mesi ne odustaje!

Alejandro Garcia
Alejandro Garcia

Povezane vesti

Mauro Ikardi je na naslovnim stranama zbog razloga koji nemaju veze sa fudbalom, sukob sa suprugom Vandom Narom puni stranice medija, ali izgleda da ima problema u svlačionici PSŽ.

Dobro je poznata priča, odnosno govorkanja da Ikardi i kada je bio u fantastičnoj formi nije mogao da dobije poziv u reprezentaciju jer je Mesi blokirao poziv.

Razlog je to što je Leo dobar prijatelj sa Maksijem Lopezom koga je Vanda prevarila sa Ikardijem, Mesi i Maksi su zajedno nosili dres Barselone i osvojili Ligu šampiona.

Sada je Mesi u PSŽ i "Sveci" nude Barseloni mlađeg Ikardija za Kuna Aguera. Mesijev kum je prihvatio smanjenje plate na pet miliona kako bi igrao sa Leom, a svi znamo šta se desilo.

Bio je povređen, konačno se oporavio, Mesi ga želi uz sebe u Parizu, a sigurno ni Ikardi ne bi imao ništa protiv da ode.

Za one koji ne znaju, Maurito je bio član "La Masije", ali nije želeo da čeka šansu u prvom timu pa je krenuo obilaznim putem, otišao u Sampdoriju gde je eksplodirao i preko Intera, stigao u Pariz.

Da li je vreme da zatvori krug?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke