Završni udarac Barsi, Tuhel "okrenuo stari broj" i završio besplatnu "bombu"?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 07.12.2021.
11:01
Izvor: Sportske.net

Klupko se odmotava...

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Osman Dembele uporno odbija da potpiše novi ugovor sa Barselonom, a sada je procurila informacija da se iza svega krije - Tomas Tuhel?!

Ovu vest plasirao je madridski "El Čiringito", TV emisija sklona senzacionalizmu, bliska Real Madridu, ali sa svojim dopisnicima i iz Katalonije.

Jedan od njih tvrdi da u Barsi strahuju da se iza Dembeleovog odugovlačenja krije upravo Tomas Tuhel, koji ga je svojevremeno doveo u Borusiju Dortmund iz Rena.

Dembele je eksplodirao kod Tuhela, smatra da je Nemac imao najveći uticaj na njegovu karijeru i da takvog trenera još uvek nije imao u Barsi.

Dembele je imao brojnih problema sa povredama, ali i kada je bio zdrav, nije u potpunosti ispunjavao očekivanja. Istina da nije ni imao trenere svetske klase, trenirali su ga Ernesto Valverde, Kike Setijen i Ronald Kuman i sada je došao Ćavi koji hoće da ga učini najboljim na svetu.

Dembele je sada pred teškom odlukom, ako se iza svega krije Tuhel, teško da će Barsa uspeti da ga zadrži. 

Ako bude zdrav, u formi, u pravom sistemu, Dembele bi mogao da bude vrhunsko pojačanje za Tomasa Tuhela. Od ranije se spekuliše da je Tuhel spreman da proda Hakima Zijeha, Pulišić je takođe u drugom planu, tako bi za Dembelea još kako bilo mesta.

Francuz može da igra na obe krilne pozicije, pritom bi došao bez obeštećenja, svakako vrhunski posao u najavi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke