Zbrka u Madonini, najbolji igrač Milana se nudi Interu, stiže kapiten Napolija?

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.10.2021.
09:09
Izvor: Sportske.net

Čalhanoglu je opomena, ali primamljivo je...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Milan će verovatno posle Donarume i Čalhanoglua izgubiti još jednog igrača bez obeštećenja.

Nema napretka oko novog ugovora za Franka Kesija, on traži više novca nego što Milan može da ponudi.

U pitanju su osam miliona evra i dva bonusa, što je daleko od Milanove ponude. Internacionalac iz Obale Slonovače čeka ponude, pominje se neizbežni PSŽ, kao i par engleskih klubova, pre svih Junajted i Liverpul, ali italijanski mediji tvrde da je njegova želja da ostane u Italiji gde je od 17. godine. 

Ipak, iako ga je agent nudio Interu, to će teško ići. Ne jer komšije ne žele Kesija, već je njegov zahtev prevelik za šampiona.

Marotin cilj je da dodatno smanji troškove, i dalje beuzspešno pokušavaju da se oslobode Sančezovog i Vidalovog ugovora, na leto odlazi i Perišić, biće prostora u budžetu, ali Inter želi da pojača druge delove tima, pre svih napad i spoljne pozicije.

Uz to, do sada im se Čalhanoglu koji je došao baš iz Milana nije isplatio, na Inzagiju je da oživi Turčina koji ne liči na sebe. 

Takođe, Inter prati rasplet oko Insinjea koji ne nalazi zajednički jezik sa Napolijem i ako ne bude dogovora u narednih par meseci, lako bi mogao da završi na "Meaci". Uz to, klub želi da produži ugovore sa Brozovićem i Barelom, ovaj drugi traži oko šest miliona godišnje, Inter je stigao do 4.5, nude mu navodno i kapitensku traku. 

Handanovića će na golu naslediti Onana iz Ajaksa, pa nema sumnje da će, ako Marota ostvari ove planove, italijanski šampion i dalje, i pored smanjenih ulaganja imati odličan tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke