Želela ga Zvezda, sada bi mogao u Barselonu?

Autor: Lazar Nikolić
subota 30.07.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net

Rešenje na levom beku.

EPA-EFE/MANUEL LORENZO
EPA-EFE/MANUEL LORENZO

Povezane vesti

Kratak je put od "praga" Crvene zvezde do kapije "Kamp noua", barem u slučaju kolumbijskog levog beka Hoana Mohike.

Brzonogi Mohika bio je već "viđen" na stadionu "Rajko Mitić" pre samo godinu dana. Kolumbijski levi bek trebalo je da bude konkurencija Milanu Rodiću kraj leve aut linije, ali su pregovori sa njegovim tadašnjim klubom Đironom propali u završnioj fazi, a 29-godišnjak karijeru nastavio u Elčeu.

Upravo su sjajne igre u dresu Elčea prošle sezone Mohiku preporučile jednom od najvećih klubova na svetu, španskoj Barseloni.

Kako javljaju mediji u španski mediji Barsa je kontaktirala Elče i raspitivala se u vezi sa eventualnim dolaskom Mohike na "Kamp nou".

Kolumbijac je alternativna opcija Ćaviju, nakon što su se pregovori sa Čelsijem oko Markosa Alonsa zakomplikovali, a izgledi da iskusni Španac pojača "blaugranu" postali sve manji.

Otkupna klauzula Mohike iznosi 5.500.000 evra, suma koja ne bi mnogo opteretila Barsin budžet, a o želji Kolumbijca da pojača Katalonce ne bi trebalo trošiti reči.

Pored Mohike, Barsin je zanimljiv i Serhi Regelon iz Totenhema, a već ranije se sa Ćavijevom ekipom povezivao i levi bek Selte Havi Galan, ali njegova otkupna klauzula od 18.000.000 evra koči posao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke